Terug

  • Gratis verzending én retour vanaf €40
  • Besteld voor 15u, zelfde dag verzonden
  • Achteraf betalen mogelijk

Getuigenis van een stagiaire

Getuigenis van een stagiaire

Hoe heeft Astrid haar stage ervaren?

Getuigenis van een stagiaire

Wie ben ik?

Ik ben Astrid George, een studente Handelsingenieur aan de KU Leuven, afdeling Kortrijk. In het 3e jaar van onze bachelor krijgen wij de mogelijkheid deel te nemen aan het ervaringstraject. Dit houdt in dat de student een stage doet bij een bedrijf en vervolgens een bedrijfsproject uitwerkt. Thuiszorg Webshop sprak mij meteen aan, dus ik heb voor hen gekozen en zij voor mij. :)

 

 

Hoe heb ik mijn stage ervaren bij Thuiszorg Webshop?

Zeer goed! Nicolas en David betrokken me op veel vlakken, op die manier was het zeer boeiend voor mij! Ik heb kennis gemaakt met diverse afdelingen in het bedrijf: business development, online marketing en de logistieke kant. Een dagje Utrecht zat er ook in, aangezien daar de beurs van de Webwinkel Vakdagen doorging. U hoort het; nooit saai dus.

 

Deze diversiteit is leuk, maar de hoofdreden waarom ik de stage met plezier deed, waren Nicolas en David. Jonge, innovatieve, open-minded ondernemers! Niks is zo belangrijk als je collega’s/werkgevers. Ze gaven mij vrijheid en stuurden bij waar nodig. We deelden onze ideeën en boekten zo veel vooruitgang. Ik heb veel van hen geleerd.

 

 

Wat zijn de voordelen van werken bij Thuiszorg Webshop?

- In een startup krijg je meer inspraak dan in een groot bedrijf waar alle lijntjes al bepaald zijn. Je creatieve ideeën kan je delen en uitvoeren mits ze goed zijn. 

- Thuiszorg Webshop werkt op een plaats waar ook andere startups gesetteld zijn, namelijk in Start it @kbc in Kortrijk. Dit zorgt voor een leuke sfeer op de werkvloer.  

- Je kan een bijdrage leveren op verschillende departementen, aangezien de departementen nog niet gigantisch groot zijn. Zo creëer je een ruime kijk op de zaken.  

- Leuke werkgevers!

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Thuiszorg Webshop 8,8 / 10 - 1037 Reviews @ WebwinkelKeur
    Cookies worden bewaard. Manage cookies